De Heks en De Krijger
/

Paganistische vrijhaven

 

Gastenboek

Annemarie Polderman
23-09-20 22:51:16
Afgelopen maandagavond 21 september een heerlijke magische avond ....Magisch Leven. In een open, warme sfeer bij jezelf zijn en tegelijk verbinding en uitwisseling met de anderen. Heel fijn dat er nog veel meer avonden komen...
Stefan Blankestein
23-09-20 16:27:04
Een plek waar je jezelf kunt zijn zonder oordelen.
Een plek om van sereniteit en rust te genieten.
Een plek voor een momentje in het hier en nu.

De rust die ik voel.
De warmte die ik ervaar.
De acceptatie die ik vind.
Dat zijn kenmerken van wat hier is.

Een prachtige plek net ietsje buiten Zutphen.
Altijd weer geniet ik als ik hier kom en ben ik een beetje verdrietig als ik weer moet gaan. Hier kan ik uren en dagen door brengen.
Annemieke Eshuis
07-11-19 21:23:36
Op 14 spetember hebben wij ons trouw/dansfeestje gegeven bij de heks en de krijger. Een geweldig fijne locatie waar wij heerlijk binnen hebben gedanst en buiten bij het kampvuur hebben kunnen zitten. Peter en Ingeborg bedankt voor jullie gastvrijheid deze avond. Zeker een locatie om aan te bevelen.
Jitske Weterings
08-09-19 19:21:51
Vandaag hebben we hier ons 12,5 jarig huwelijk gevierd en wat een fantastische lokatie! Prachtig verbouwde schuur voor binnen en een heerlijke buitenplek voor de kinderen om te spelen bij de boomgaard. Alle kinderen van 0 tot 70 jaar hebben zich hier erg goed vermaakt. De relaxte sfeer en de fijne, behulpzame ondersteuning van Peter en Ingeborg maakten het helemaal af. Echt een aanrader!
Marjolijn Van der Heijde
26-06-19 18:02:04
Vanmiddag hebben we een prachtig feest van groep 8 gehad bij De Heks en De Krijger. De 56 kinderen hebben zich goed vermaakt met skelteren, steppen, trampoline springen, snoep happen, natte spons tikkertje, gezelschapsspelletjes, de varkentjes voeren. Wat een top locatie voor een feest! Ingeborg en Peter zijn heel gastvrij en we voelden ons erg welkom!
Tonen: 5  10