De Heks en De Krijger
/

Paganistische vrijhaven

 

Traumarelease Ceremonie

Wanneer

Twee keer per maand, check de webwinkel voor de data

Tickets

€87,00

Max aantal deelnemers

8

  • Voel je dat jouw emmertje geregeld vol zit, maar kom je er zelf niet helemaal bij?
  • Voel jij dat het de hoogste tijd is om oude sh*t los te mogen laten?
  • Ervaar je klachten als gevolg van stress, spanning of trauma?
  • Of merk je dat jij je emoties teveel binnenhoudt?

Onbewust kunnen wij, door allerlei omstandigheden, de beslissing hebben genomen om onze emoties te negeren of te onderdrukken. We gaan maar door, dag in dag uit, we rennen van hot naar her, en onze uit-knop of pauze-knop zijn we al lang uit het oog verloren. Vervolgens zijn we verbaasd dat we vermoeid raken of uitgeput, buiten adem zijn, onverklaarbare fysieke en/of emotionele klachten krijgen of, als laatste redmiddel van ons lichaam, dat we lam gelegd worden.

Wanneer wij een stressvolle of traumatische ervaring of situatie ervaren, worden er stresshormonen (cortisol) aangemaakt in ons lichaam. Wanneer wij niet gelijk in staat zijn om deze te releasen (vechten/vluchten), worden deze opgeslagen in ons zenuwstelsel. Dit kan voor veel uiteenlopende klachten zorgen. Daarnaast wordt ook ons welbekende rugzakje steeds meer gevuld.

Met Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork® maken we een diepe innerlijke reis. Een reis waarin we op zoektocht gaan in onze binnen wereld én in ons lichaamsgeheugen, op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties die ver weggestopt zitten.

We nemen je mee op een innerlijke reis van 3,5 uur met deze TraumaRelease Ceremonie. Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen.

​Deze avonden bestaan uit 2 onderdelen:

- Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)
- Traumarelease Breathwork (TRB®)


Bestel hier je ticket