De Heks en De Krijger
/

Paganistische vrijhaven

 

Dreamflow Sound Journey,

Wanneer

19 juni van 15:00uur tot 17:00uur

Ticket Prijs

€ 29,50

Tickets Dreamflow

Verzorgd door HET IS ER AL

De helende klanken van het Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Sound Journey.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer.

Kom naar De Heks en de Krijger en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van onze klanken te ervaren. Een Sound Journey is een ware boost voor je immuunsysteem!

Tickets Dreamflow