De Heks en De Krijger
/

Paganistische vrijhaven

 

Magisch Leven - een prikkelende verwondering -

Mannen en vrouwen welkom!

Het leven is magisch! Vier je met ons mee? Eenmalig of meerdere keren meedoen dat kan allemaal, voel je vrij het eens te beleven.

De 'Magisch Leven' avonden zijn er voor mannen en vrouwen in alle vormen. We juichen diversiteit van harte toe! Juist in deze tijd waar veel mensen zwaarte en duisternis ervaren is het van belang ons licht te laten schijnen en te verspreiden!

Het is een avond om samen te mediteren, te zijn, te voelen, te verbinden en om elkaar te inspireren. Er is een afwisselend programma waarin meditatie altijd een rol heeft. Daarnaast wordt er gewerkt met muziek, gedichten, verhalen, kruiden, etc. Immer heeft het een paganistische grondslag, waarin het leven met de natuur, de seizoenen, de stand van de maan een plaats heeft.

Programma:
Begeleid gedeelte van 19.30-21.00 uur.

Zodra het weer toegelaten wordt zal de bar open zijn van 21.00-22.30 uur en kan er desgewenst nagepraat worden om elkaar (verder) te inspireren.

Graag eigen meditatiespullen meenemen. Denk aan een kussentje, dekentje, sokken, etc. Indien je het niet hebt is het hier aanwezig.

Kosten: €18,- per avond, incl onbeperkt verse kruiden theeën

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 15

MAGISCH LEVEN iedere maandagavond van 19.30-21.00 uur (niet in schoolvakanties, niet in juli en augustus)

Klik hier voor Tickets in onze webwinkel