De Heks en De Krijger
/

Paganistische vrijhaven

 

Truffel Ceremonie gericht op Traumaheling

Wanneer

07 juli 2022 van 10:00uur to 20:00uur

Prijs

€219,00

Magic truffels bevatten psilocybine, een entheogeen middel. We gebruiken de Magic truffels als heilig plantmedicijn om te reizen in onze binnenwereld. We hebben veel eerbied voor dit heilig sacrament, afkomstig uit moeder aarde met veel wijsheid. We zijn gericht op traumaheling. Als je naar binnen keert met jouw eigen intentie ga je op je persoonlijke reis naar je onderbewuste waar alles ligt opgeslagen. Zo kan je allerlei herinneringen tegenkomen die je (diep) had weg gestopt. Dit kunnen leuke en interessante herinneringen zijn, maar ook pijnlijke stukken. De bedoeling van de reizen is om inzichten te verwerven, pijnen te helen  en trauma's te doorvoelen en vrij te laten. Vader truffel geeft je altijd dat wat je aankan op dit moment.

Je mag rekenen op een team die er helemaal voor je is en we zullen een veilige bedding neerzetten waarin jij je veilig mag voelen om dat wat je tegen komt er helemaal te kunnen laten zijn. Voordat we gaan reizen zal er eerst een stukje educatie zijn over wat je kan verwachten in de ceremonie en hoe stress en trauma zich beweegt en kan vastzetten in jouw lichaam en hoe deze opgeslagen energie weer vrijgelaten kan worden, zodat jij opluchting kan gaan ervaren.

Voorafgaand aan de ceremonie vul je een intakeformulier in en zal er een korte (telefonische) kennismaking zijn waarin we eventuele bijzonderheden kunnen bespreken. Na aanmelding krijg je via de mail meer informatie toegestuurd.

De ceremonie neemt een dag in beslag. Aan het einde is er een sharing en integratiemoment.

De ceremonie vindt plaats op 7 juli 2022

Aanvang: 10:00uur

einde: 20:00uur.

Voor vragen of verdere informatie kan je mailen naar ingeborg@deheksendekrijger.nl of bellen naar 06-13857183 (Ingeborg)

.

Bestel hier je ticket voor deelname